• USB полнач со 2 излеза

USB полнач со 2 излеза

USB полнач со 2 излеза

Производител:Cartech
Код на продуктот:A29603
Достапност:998
  • 580,00 ден.

    380,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Приклучок за на запалка со два излеза за поврзување на USB кабел. 

Влез - 12V