• Спреј за одвикнување на миленици (кучиња и мачиња)

Спреј за одвикнување на миленици (кучиња и мачиња)

Спреј за одвикнување на миленици (кучиња и мачиња)

Производител:OtoTop
Код на продуктот:43443
Достапност:961
  • 400,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Ефикасно средство произведено за одвраќање миленици - кучиња и мачки од нивните навики на валкање (уринирање) надвор или внатре - на саксии, автомобилски тркала, растенија, теписони, софи, итн.

Специјалната арома која ја содржи  не е опасна за луѓето, а има непријатен мирис за мачки и кучиња. На овој начин тие одат подалеку од третираните површини, а местата и предметите се заштитени од можна оштета.


Начин на употреба:

Отворете го безбедносното капаче со вртење.

Првите 5 дена се нанесува секој ден со цел да се засити местото со миризбата.

Повторувајте го третманот секоја недела.

Внатре, пред се на површини направени од ткаенина, подобро е најпрво да се тестира производот на мал, скриен дел.

Кога спрејот се користи надвор, во случај на дожд потребно е површините да се испрскаат повторно. 


Пакување: 750ml