• Церади поставени

Церади поставени

Церади поставени

Производител:OtoTop
Код на продуктот:N145
Достапност:1000
  • 6.400,00 ден.

    3.520,00 ден.

Достапни опции


0 мислења Напиши мислење

Церада која се употребува за заштита на автомобилот од сонце во летниот период или од снег во зима.

*UV заштита

*100% водоотпорна

*100рефлектира

*Ултрасонично спојување на деловите за максимална издржливост

*2 отвори за вентилација

*Преден и заден еластичен раб за оптимално поставување на автомобилот

*Безбедносни каиши за прицврстување на церадата

*Дебела PVC површина со постава

Димензии: 

SW - Medium  432 x 165 mm

Hatchback Small   380 x 135 mm

Hatchback Medium   406 x 165 mm

Hatchback Large 429 x 165 mm