• Надворешен штитник од сонце - церада

Надворешен штитник од сонце - церада

Надворешен штитник од сонце - церада

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67898
Достапност:1000
  • 350,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Надворешен штитник од сонце за преден ветробран идеален и за во лето и за во зима. Обезбедува 100% рефлексија. Летно време најдобра заштита од сонце додека возилото е паркирано, а зимно време во утринските часови нема да имате потреба од стругање на мраз. Материјалот е мек и флексибилен со постава со цел да не го гребе стаклото. Се дипли во компактно издание.
Димензии: 190х100 cm