• Средство за полирање на фарови и пластики

Средство за полирање на фарови и пластики

Средство за полирање на фарови и пластики

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67889
Достапност:1000
  • 210,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Фаровите ќе добијат нов изглед притоа подобрувајќи ја видливоста.


Одлични резултати без потреба од професионален алат или машини.

120gr