• Rain away - заштита за стакло

Rain away - заштита за стакло

Rain away - заштита за стакло

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67890
Достапност:949
  • 240,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Средство за стакло која после полирањето остава заштитен слој и создава ефект на "одбивање" на водата и дождовните капки. Придонесува да нема потреба од користење на бришачи. Создава невидлива бариера која прави водата и снегот да се слеваат од ветробранското стакло. 

Пакување - 240 ml