• Dash guard - Средство за чистење и заштита на пластики, гуми и винил

Dash guard - Средство за чистење и заштита на пластики, гуми и винил

Dash guard - Средство за чистење и заштита на пластики, гуми и винил

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67892
Достапност:1000
  • 240,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Средство за заштита на пластики, гуми и винил кое ефикасно отстранува нечистотии од секаков вид во возилото така и во домаќинството обновувајќи и освежувајќи ги пластиките, гумите и винил.

250ml