• Млеко за чистење и нега на кожа

Млеко за чистење и нега на кожа

Млеко за чистење и нега на кожа

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67888
Достапност:1000
  • 240,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Млеко за кожа кое ефикасно отстранува нечистотии од секаков вид кожа како во возилото така и во домаќинството обновувајќи и освежувајќи ја бојата и мекоста на кожата. Ја заштитува кожата од UV зраци и од секојднавното користење.

Пакување - 250 ml