• Челична сајла за влечење 3Т

Челична сајла за влечење 3Т

Челична сајла за влечење 3Т

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67887
Достапност:995
  • 550,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Челична сајла за влечење 3Т

Одговара на сите типови возила до 3Т

Едноставна и безбедна за употреба