• Компресор 250psi 12V

Компресор 250psi 12V

Компресор 250psi 12V

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E6768
Достапност:982
  • 750,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Компресор со продолжен кабел и приклучок за на запалка од возило. Во комплтетот има и додатни адаптери за пумпање на велосипеди, душеци, топки, балони и сл.