• Сет задолжителна опрема со H4

Сет задолжителна опрема со H4

Сет задолжителна опрема со H4

Производител:Eurostil
Код на продуктот:SET/KOLA880
Достапност:963
  • 1.380,00 ден.

    1.100,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Сет задолжителна опрема за во возило со торбичка. 

Сетот содржи:

  • сет за прва помош- стандард
  • рефлектирачки триаголник
  • сет резервни сијалички - H4
  • јаже за влечење - 3T 
  • флуросцентен, безбедносен елек
  • торба за сет