• Типски теписонски патосници Mazda 6 02-08

Типски теписонски патосници Mazda 6 02-08

Типски теписонски патосници Mazda 6 02-08

Производител:Rigum
Код на продуктот:724060
Достапност:1000
  • 1.600,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Теписонски патосници, типски,  по мерка на возилото.

* Изработени од висококвалитен теписон

* Долгогодишна истрајност

* Со патентиран систем за фиксирање со цел патосниците да не пролизгуваат

* Без мирис

* Лесни за чистење

* 4 парчиња

* Произведени во Rigum – Чешка


 ПРОИЗВОДОТ НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА