• Типски гумени патосници Audi A5 Sportback 16-

Типски гумени патосници Audi A5 Sportback 16-

Типски гумени патосници Audi A5 Sportback 16-

Производител:Rigum
Код на продуктот:903546
Достапност:1000
  • 1.950,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Гумени патосници, типски,  по мерка на возилото.

* Изработени од висококвалитетна гума

* Долгогодишна истрајност

* Со патентиран систем за фиксирање со цел патосниците да не пролизгуваат

* Со подигнати рабови кои спречуваат разнесување на нечистотии низ ентериерот на возилото

* Без мирис

* Лесни за чистење

* 4 парчиња

* Произведени во Rigum – Чешка


 ПРОЗИВОДОТ НЕ ПОДЛЕГНУВАНА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА