• Дестилирана, дејонизирана вода 5Л

Дестилирана, дејонизирана вода 5Л

Дестилирана, дејонизирана вода 5Л

Производител:Eurostil
Код на продуктот:B005
Достапност:951
  • 120,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Дестилирана, дејонизирана вода од 5 литри.

Се користи за акумулатори, ладилнизи за автомобили, пегли, во фармација и ординации.

По барање на клиентот, се доставуваат лабараториски анализи како доказ за квалитетот


ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА БЕЗ РАЗЛИКА НА ВКУПНАТА СУМА НА ФИНАЛНАТА НАРАЧКА