• Green Valley Strike 480L

Green Valley Strike 480L

Green Valley Strike 480L

Производител:Levup
Код на продуктот:AU158503
Достапност:999
  • 20.000,00 ден.


0 мислења Напиши мислењеКапацитет: 480L

Надворешни димензии: Д – 199 cm; Ш – 84 cm; В – 41 cm
Тежина на куферот: 22
 kg
Максимален товар: 50
 kg
Материјал: ABS

Боја на капакот: Црна 

Боја на долниот дел: Мат црна
Заклучување: Централно на 3 точки
Отварање: Двострано
Монтажа на кровни носачи: Систем за брзо фиксирање
Сертификати за квалитет: TÜV/GS


Произведено во: Италија

ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА