• Green Valley Unico 420L

Green Valley Unico 420L

Green Valley Unico 420L

Производител:Levup
Код на продуктот:AU170420
Достапност:999
  • 15.100,00 ден.


0 мислења Напиши мислењеКапацитет: 420L

Надворешни димензии: Д – 145 cm; Ш – 94 cm; В – 40 cm
Тежина на куферот: 
14 kg
Максимален товар: 50
 kg
Материјал: Polystyrene

Боја на капакот: Црна 

Боја на долниот дел: Мат црна
Заклучување: Централно на 2 точки
Отварање: Еднострано
Монтажа на кровни носачи: Со U-стегачи
Сертификати за квалитет: TÜV/GS


Произведено во: Италија

ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА