• Green Valley Easy One SW - Алуминиумски кровни носачи за караван возила 120cm

Green Valley Easy One SW - Алуминиумски кровни носачи за караван возила 120cm

Green Valley Easy One SW - Алуминиумски кровни носачи за караван возила 120cm

Производител:Green Valley
Код на продуктот:AU156915
Достапност:998
  • 5.800,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

 

Кровни носачи за возила со постоечки кровни шипки - open rails.

Со систем за заклучување

Должина: 120 cm 

Максимална носивост: 75 kg
Максимална брзина на возење со монтирани кровни носачи: 130 km/h
Материјал: Алуминиум 

City Crash Test сертификат според ISO 11154:2006 стандарди

Бренд: Green Valley Италија

Произведено во: Италија

 


Напомена: Задолжително е клиентот да не исконтактира пред нарачување на кровни носачи за да може да ја определиме компитабилноста на носачите со неговото возило.