• Turtle Wax Clearvue rain repellent нано заштита за стакло

Turtle Wax Clearvue rain repellent нано заштита за стакло

Turtle Wax Clearvue rain repellent нано заштита за стакло

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG52813
Достапност:949
  • 470,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

 

 

Нано заштита за стакло која после полирањето остава заштитен слој и создава ефект на "одбивање" на водата и дождовните капки. Придонесува да нема потреба од користење на бришачи. Создава невидлива бариера која прави водата и снегот да се слеваат од ветробранското стакло. Ефектот од една апликација трае 30 до 60 дена. 

Пакување - 300 ml