• Средство за полирање на фарови

Средство за полирање на фарови

Средство за полирање на фарови

Производител:Cartech
Код на продуктот:A6574
Достапност:997
  • 240,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Полир за фарови специјално формулиран за чистење и полирање на сите видови пластични фарови или други пластични делови со цел да се добие кристално чиста, траспарентна и сјајна површина. Со користење на овој производ се постигнува подобра видливост при возењето како резултат на чистите фарови.

Одлична формула за отстранување помали гребнатинки и тврдокорни и масни дамки од фаровите или други пластични површини