• Типска патосница за багажник BMW X6 G06 19-

Типска патосница за багажник BMW X6 G06 19-

Типска патосница за багажник BMW X6 G06 19-

Производител:Rigum
Код на продуктот:803259
Достапност:1000
  • 2.700,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Гумена патосница за багажниот простор, типска, по мерка на возилото.

* Изработена од висококвалитетна гума

* Долгогодишна истрајност

* Со подигнати рабови кои спречуваат разнесување на нечистотии низ ентериерот на возилото

* Без мирис

* Лесна за чистење

* Произведени во Rigum – Чешка ПРОИЗВОДОТ НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА