• Типска патосница за багажник VW T6.1 L2 19- Transporter/Caravelle

Типска патосница за багажник VW T6.1 L2 19- Transporter/Caravelle

Типска патосница за багажник VW T6.1 L2 19- Transporter/Caravelle

Производител:Rigum
Код на продуктот:837315
Достапност:1000
  • 2.700,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Гумена патосница за багажниот простор, типска, по мерка на возилото.

* Изработена од висококвалитетна гума

* Долгогодишна истрајност

* Со подигнати рабови кои спречуваат разнесување на нечистотии низ ентериерот на возилото

* Без мирис

* Лесна за чистење

* Произведени во Rigum – Чешка ПРОИЗВОДОТ НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА