• Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS GRAPHENE ACRYLIC TYRE SHINE SPRAY COATING - спреј за гуми со графен и акрил

Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS GRAPHENE ACRYLIC TYRE SHINE SPRAY COATING - спреј за гуми со графен и акрил

Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS GRAPHENE ACRYLIC TYRE SHINE SPRAY COATING - спреј за гуми со графен и акрил

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG53746
Достапност:98
  • 1.150,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

  

Спреј за гуми за постигнување длабок темен сјај и боја, превенција од бледеење со UV заштита и долготрајна заштита со ефект на одбивање на вода и нечистотии од површината на гумите. Со иновативна технологија со графен и акрил која обезбедува исклучително долготрајни резултати и највисоко ниво на сјај и темна боја.

Начин на употреба:

Темелно исчистете, ислаљкнете и исушете ги гумите. Добро протресете ја содржината. Рамномерно распрскајте на гумите и оставете проиводот да делува и упие 3 до 5 минути. Остатокот пребришете го со чиста микрофиберна крпа или сунѓерест апликатор.

Доколку сакате повисоко ниво на сјај, повторете ја постапката.


680ml