• Turtle Wax Hybrid Solutions glass Mist - спреј за чистење стакло

Turtle Wax Hybrid Solutions glass Mist - спреј за чистење стакло

Turtle Wax Hybrid Solutions glass Mist - спреј за чистење стакло

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG53791
Достапност:98
  • 1.000,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

  

Спреј со фино распрскување налик пареа со кој се нанесува еднаков слој за апликација без дамки и линии. Формула која отстранува масни остатоци, нечистотии, прашина, отпечатоци од прсти, остатоци од измет од птици и повеќе. Со пријатен свеж и чист мирис

Спрејот користи автоматизирана прскалка која се активира со кратко притискање, средно или со задржување ако имате потреба од континуирано распрскување без прекин. Придвижувајте ја раката при распрскувањето за еднаква апликација.

Користете чиста микрофиберна крпа за пребришување и сјај.

Turtle Wax советува: Секогаш почнете со чистење на аглите на стаклото наместо да почнете од центарот со цел резултати без линии и дамки


590ml