• Каиш за товар 1x5м

Каиш за товар 1x5м

Каиш за товар 1x5м

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67856
Достапност:954
  • 160,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Се употребува како помагало за силно и безбедно прицврстување на разни товари во автомобили, занаетчиство и друго.

100% полипропилен каиш со метален механизам.

1 парче