• Turtle Wax Color magic Полир во боја со коректор

Turtle Wax Color magic Полир во боја со коректор

Turtle Wax Color magic Полир во боја со коректор

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG6906
Достапност:497
  • 600,00 ден.

    300,00 ден.

Достапни опции


0 мислења Напиши мислењеПолир - Color Magic Plus во повеќе бои за прекрасен изглед на вашиотавтомобил со додаток коректор во форма на кармин за пополнување на гребаници. Заштитата трае со месеци.
Пакување - 500 ml

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
1. Исперете ја колата по можност со Turtle Wax ZIP WAX и оставете ја да се исуши.
2. Протресете го убаво шишето.
3. Нанесете со сува и чиста крпа со кружни движења на помала површина.
4. Кога ќе се направи тенок слој од восок исполирајте со чиста крпа до високсјај.
5. За покривање на поголеми гребнатинки потребно е неколку пати да се повторипостапката.

НАПОМЕНА:

1. Не работете директно на сонце.
2. Не го нанесувајте на топла површина.
3. Избегнувајте допир со други обоени површини (лајсни)
4. Заштитете ги гумите и лајсните со некое средство за да може да се одржуваатсамо со пребришување.
5. Да се чува вон дофат од деца.
6. Не смее да се замрзнува
7. Избегнувајте допир со кожата и со текстил.