• Dr Marcus Sonic Fresh Lemon

Dr Marcus Sonic Fresh Lemon

Dr Marcus Sonic Fresh Lemon

Производител:Dr. Marcus
Код на продуктот:DR363
Достапност:967
  • 70,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Целулозен освежувач со софистицирана форма, достапен во повеќе мириси и бои.

Натопен во француски парфем, на вашето возило ќе му даде прекрасен мирис со трајност до 49 дена.

 

Употреба: Овој освежувач е наменет да виси во ентериерот на возилото. Препорачливо е тоа да биде на ретровизор или на кука лоцирана во ентериерот на возилото. За да се дозира миризбата, постепено извлекувајте го освежувачот од пакувањето, на интервал од неколку денови. Со тоа ќе уживате во миризбата подолго. Овој производ не треба да допира пластични елементи во ентериерот.