• Летно средство за ветробранско стакло 5+1L гратис

Летно средство за ветробранско стакло 5+1L гратис

Летно средство за ветробранско стакло 5+1L гратис

Производител:Eurostil
Код на продуктот:BL016
Достапност:958
  • 135,00 ден.

    100,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Летно средство за ветробранско стакло од 6 литри.

Парфимирано средство за чистење, одмастување и отстранување инсекти од ветробранско стакло. ОВОЈ ПРОИЗВОД НЕ ПОДЛЕГНУВА НА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА БЕЗ РАЗЛИКА НА ВКУПНАТА СУМА НА ФИНАЛНАТА НАРАЧКА