• Лубрикант за подмачкување

Лубрикант за подмачкување

Лубрикант за подмачкување

Производител:Cartech
Код на продуктот:A6783
Достапност:990
  • 120,00 ден.

    60,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Лубрикантот содржи „самолеплива“ мешавина на масла која нуди целосно подмачкување на металните делови. Спречува 'рѓа и создава слој на заштита.

100 ml