• Ретровизори за мртов агол

Ретровизори за мртов агол

Ретровизори за мртов агол

Производител:Cartech
Код на продуктот:A47330
Достапност:997
  • 150,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Ретровизори за мртов агол - 2 парчиња - 5 cm


Начин на поставување:
Отстранете ја нечистотијата од огледалната површина на која ќе се поставува ретровизорот за мртов агол
Отстранете ја заштитната фолија на дното на ретровизорот за мртов агол
Залепете го ретровизорот
Почекајте 24 часа пред да возите или да го миете возилото за да се постигне цврста врска