• Универзален ретровизор

Универзален ретровизор

Универзален ретровизор

Производител:Eurostil
Код на продуктот:2567-4
Достапност:998
  • 300,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Универзален пластичен ретровизор во црна боја прилагодлив за монтажа и од лева и од десна страна.