• Универзален ретровизор

Универзален ретровизор

Универзален ретровизор

Производител:OtoTop
Код на продуктот:2567-3
Достапност:1000
  • 300,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Универзален пластичен ретровизор во бела боја прилагодлив за монтажа и од лева и од десна страна.