• универзален ретровизор

универзален ретровизор

универзален ретровизор

Производител:OtoTop
Код на продуктот:2567-2
Достапност:1000
  • 300,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Универзален пластичен ретровизор во црвена боја прилагодлив за монтажа и од лева и од десна страна.