• мрежа за товар

мрежа за товар

мрежа за товар

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67830
Достапност:1000
  • 550,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Растеглива мрежа за прицврстување секаков вид товар на кровни носачи, седло, во багажен простор, на мотор, во возило, на велосипед и останато.

Силна и истрајна мрежа од ластици.

Ситна мрежа која спречува испаѓање на предмети

8 силни пластични куки

Може да се користи и како преградна мрежа во возилото

Се склопува во компактно издание за лесно складирање

Димензија со максимално растегнување: 80х80цм