• Ластици за товар со 2 куки 2x150 cm

Ластици за товар со 2 куки 2x150 cm

Ластици за товар со 2 куки 2x150 cm

Производител:OtoTop
Код на продуктот:14062
Достапност:996
  • 170,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


2 ластици за товар со 2 метални безбедносни куки. Овој производ е повеќенаменски, за врзување на предмети.
Должина: 150 cm