• Гумички за бришачи - метлици 710mm

Гумички за бришачи - метлици 710mm

Гумички за бришачи - метлици 710mm

Производител:OtoTop
Код на продуктот:7517
Достапност:999
  • 250,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Графитни гумички - метлици за бришачи – 2 парчиња

Димензија: 710 mm

Начин на употреба:

  1. Извадете го стариот бришач преку притискање на клипот за заклучување. 
  2. Искористете го стариот бришач за да ја обележите димензијата на новата гумичка. 
  3. Пресечете ја новата гумичка на потребното место. 
  4. Поставете ја новата гумичка на бришачот.