• Преден бришач - FLAT

Преден бришач - FLAT

Преден бришач - FLAT

Производител:Cartech
Код на продуктот:A8618
Достапност:999
  • 450,00 ден.

Достапни опции


0 мислења Напиши мислење


Преден бришач нов тип FLAT - едно парче

Идеален допир со стаклото и при големи брзини.

Овој бришач е најсоодветен за јапонски и корејски возила.

Достапни димензии: 40cm, 43cm, 45cm, 48cm, 50cm, 53cm, 55cm, 60cm, 65cm