• Преден бришач - FLAT

Преден бришач - FLAT

Преден бришач - FLAT

Производител:Cartech
Код на продуктот:A7313
Достапност:995
  • 500,00 ден.

Достапни опции


0 мислења Напиши мислење


Преден бришач нов тип FLAT - едно парче

Идеален допир со стаклото и при големи брзини и 11 адаптери за можност за поставување на повеќе видови возила.

Достапни димензии: 33cm, 35cm, 38cm, 40cm, 43cm, 45cm, 48cm, 50cm, 53cm, 55cm, 58cm, 60cm, 65cm, 70cm, 75cm, 80cm