• 2 во 1 држач за чаша и телефон

2 во 1 држач за чаша и телефон

2 во 1 држач за чаша и телефон

Производител:Cartech
Код на продуктот:A27467
Достапност:997
  • 500,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Практичен 2 во 1 држач за чаша и телефон кој се поставува на решетките од вентилацијата во автомобилот.
Ротира лево-десно за 72 степени. 
Отворот на држачот за телефон се издолжува од 50 mm до 90 mm. 

Начин на поставување:
Изберете ги соодветните куки
Поставете го држачот на вентилацијата
Продолжете го долниот дел на држачот за подобра потпора