• 2 во 1 Premium Микрофибер крпа 45x38cm

2 во 1 Premium Микрофибер крпа 45x38cm

2 во 1 Premium Микрофибер крпа 45x38cm

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67878
Достапност:995
  • 350,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Висококвалитетна микрофибер крпа за чистење и полирање на сите екстериерни и ентериерни површини.

Безбедна за сите површини (метал, стакло, кожа, пластика, дрво и.т.н.) без опасност од гребење 

Без остатоци од микро влакна и кружни движења

Мека и набиена за полирање без остатоци

Ултра абсорбирачка за брзо и ефикасно сушење на возилото без дамки

Со мрежаст џеб за отстранување тврдокотни нечистотии како инсекти и измет од птици 

За сува и мокра употреба

Димензија: 45х38цм