• прва помош- екстра

прва помош- екстра

прва помош- екстра

Производител:Eurostil
Код на продуктот:0005
Достапност:977
  • 390,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

 

Прва помош - Extra - која содржи:

-Завој 5х5

-Завој 5х8

-Газа 1/4

-Памучна вата

-Фластери 10

-Хигиенски марамици

-Гумени ракавици

-Ножици за прва помош

-Хидроген 50 мл.

-Безопасни

-П.В.Ц. 50х40