•  прва помош-стандард

прва помош-стандард

прва помош-стандард

Производител:Eurostil
Код на продуктот:0010
Достапност:976
  • 250,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Прва помош - Standard - која содржи:

-Завој 5х5

-Газа 1/4

-Памучна вата

-Фластери 10

-Хидроген 50 мл.

-Безопасни

-П.В.Ц. 50х40