• Ланци за снег за џипови и комбиња со предна влеча

Ланци за снег за џипови и комбиња со предна влеча

Ланци за снег за џипови и комбиња со предна влеча

Производител:OtoTop
Код на продуктот:G3115
Достапност:1000
  • 4.400,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Ланци за снег за џипови и комбиња со предна влеча.
Челични ланци за снег чиј газен дел е рибина коска.
Монтажата на ланците е едноставна, со обрач и самозатегнувач без вадење на тркало и подигање на возило.
Дебелина на ланците е 16 мм.

Сертификати за квалитет: TUV/GS


Напомена: Пред да ги порачате ланците, молиме претходно да не исконтактирате телефонски за да ја одредиме точната димензија

Овој производ не подлегнува на бесплатна достава