• Ланци за снег за лесни возила 12mm

Ланци за снег за лесни возила 12mm

Ланци за снег за лесни возила 12mm

Производител:Cartech
Код на продуктот:A59250
Достапност:999
  • 1.650,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Челични ланци за снег за лесни возила со дебелина 12mm.

Монтажата на ланците е едноставна, со обрач и самозатегнувач без вадење на тркало и подигање на возило. Спакувани се во цврста платнена торба.

Достапни во димензии за сите типови возила: 30 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130

Сертификати за квалитет: TUV/GS

Напомена: Пред да ги порачате ланците, молиме претходно телефонски да не исконтактирате за да одредиме димензија