• Green Valley Rider 5 за 6 пара скии

Green Valley Rider 5 за 6 пара скии

Green Valley Rider 5 за 6 пара скии

Производител:Green Valley
Код на продуктот:AU160507
Достапност:999
  • 7.100,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Држач за скии кој се монтира на алуминиумски (или челични со доплата*) кровни носачи со брз систем на монтажа, на проклизување.

Соодветен за:

Стандардни скии - 6 пара

Carving - 5 пара

Cross Country - 8 пара

Сноуборд - 4 пара

Со систем за заклучување. 
Должина: 62 cm
Материјал: Алуминиум
Сертификати за квалитет: TUV/GS


Произведено во Италија

*Доколку сакате држачот да се монтира на челични кровни носачи, доплатата за адаптер е 1.500 денари.