• Peruzzo држач за 5 пара скии

Peruzzo држач за 5 пара скии

Peruzzo држач за 5 пара скии

Производител:Peruzzo
Код на продуктот:PE389
Достапност:1000
  • 11.100,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

Држач за 5 пара скии или 2 сноуборд даски наменет за монтажа на држачи за велосипед (Peruzzo Bologna, Peruzzo Parma, Peruzzo Siena)

Произведено во: Peruzzo Италија