• CAM Hielio 5 за 6 пара скии

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

CAM Hielio 5 за 6 пара скии

Производител:Cam
Код на продуктот:K1386
Достапност:1000
  • 4.200,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Држач за скии кој се монтира на кровни носачи.
Соодветен за 6 пара скии (Slalom, Nordic)  или 5 пара сии (Carving)  или 2 сноуборд даски.
Со систем за заклучување. 
Максимална брзина на возење со монтиран држач: 130 km/h 
Материјал:
Челик
Сертификати за квалитет: TUV/GS


Произведено во:
CAM Италија