• CAM LOGICO SW за караван возила

CAM LOGICO SW за караван возила

CAM LOGICO SW за караван возила

Производител:Cam
Код на продуктот:4550
Достапност:996
  • 4.550,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Овални, челични, пластифицирани шипки. Со механизми за монтажа на надолжните ролови на караван возилото. 
Максимална носивост: 75 kg

 Сертификати за квалитет: TÜV/GS

Произведено во: CAM Италија


Напомена: Задолжително е клиентот да не контактира пред нарачување на кровни носачи за да може да ја определиме компитабилноста на носачите за неговото возило.