• Aviator Алуминиумски кровни носачи за караван возила

Aviator Алуминиумски кровни носачи за караван возила

Aviator Алуминиумски кровни носачи за караван возила

Производител:Eurostil
Код на продуктот:E67733
Достапност:994
  • 3.600,00 ден.


0 мислења Напиши мислење

 

Кровни носачи за караван возила со постоечки кровни шипки.

Со систем за заклучување

Должина: 120 cm

Максимална носивост: 75 kg
Максимална брзина на возење со монтирани кровни носачи: 130 km/h
Материјал: Алуминиум


Напомена: Задолжително е клиентот да не исконтактира пред нарачување на кровни носачи за да може да ја определиме компитабилноста на носачите за неговото возило.