•  Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер

Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер

Turtle Wax Interior 1 Спреј за чистење ентериер

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG52816
Достапност:974
  • 500,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Висококвалитетен спреј-пена за чистење на внатершниот текстилен, теписонски и пластичен ентериер на возилата.

Turtle Wax – Interior 1 е моќен отстранувач на нечистотии и дамки кој активно ги отстранува дамките и нечистотиите од сите пластики, ткаенини, винил и теписи. Содржи моќен елиминатор на мирис кој ги апсорбира и ги уништува мирисите наместо да ги маскира. Има единствена формулација со која не ја мокри областа која се третира, а со брзото својство за сушење ги остава површините речиси суви на допир по употребата. Брзо и ефикасно ги отстранува маснотиите, масло, мастило и чоколадо, додека отстранува и мириси од нечистотии и дамки. Исто така идеален е за користење и во вашиот дом.

Пакување: 500 ml