•  Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

Turtle Wax Zip Wax Шампон со восок

Производител:Turtle Wax
Код на продуктот:FG52822
Достапност:982
  • 360,00 ден.


0 мислења Напиши мислење


Шампон за возила со восок од 500 мл. за 30 перења на вашето возило.

Овој производ е светски најпознатиот шампон кој содржи восок и е наменет за перење на вашето возило. Уникатната формула која брзо дејствува чисти длабоко, дава сјај и сето тоа во еден чекор за вашето возило да заблеска секогаш кога ќе го употребите овој шампон.

Начин на употреба:
1. Отстранете ја нечистотијата со ладна вода.
2. Отворете го шампонот и ставете од него во сад.
3. Додадете топла вода.
4. Поминете го возилото со сунѓер и исплакнете со ладна вода.
5. Исушете го со еленска или мека крпа.